Project life – Mei t/m juni 2016

Daar zijn ze dan, mijn project life spreads van mei en juni 2016. Ik weet het, ik loop een beetje achter, maar ik ben bezig met een inhaalslag! Kijken jullie mee?

project life april

Deze eerste spread heb ik gemaakt met de project life app. Omdat je in de app nog geen 9×12 formaat kunt kiezen, heb ik twee 12×12 pagina’s gevuld en deze later op de computer bijgesneden tot 9×12. Daarna heb ik de spreads geprint met mijn nieuwe A3 foto printer.

img_8936

In juni had ik mijn allerlaatste schooldag, dus nam ik van het moment gebruikt om mijn school even uit te zwaaien, haha. Verder ging ik winkelen met mama en aten we lekker een appeltaartje!

Een paar details van deze spread:

img_8939

img_8940

Dan de spread die jullie al eerder zagen, omdat ik deze spread maakte voor de mini album challenge van de A Beatiful Mess cursus ‘Capture Real Life in 52 Weeks’:

img_8943

De spread gaat, zoals je kunt zien, over de overstroming van ons dorp. Het had ontzettend hard geregend en gehageld, waardoor alle straten flink onder water stonden.

img_8944-2

Toen het weer een beetje opklaarde, ging ik naar het optreden van mijn moeder kijken en maakte ik deze stiekeme foto (rechtsonder) van mijn moeder voor een foto opdracht van Capture Real Life in 52 Weeks. Ik besloot de foto ook aan mijn project life album toe te voegen.

img_8954

Het betere weer was echter niet van lange duur… we kregen namelijk opnieuw te maken met een flinke hagelbui, wat ten koste ging van ons badkamerraam… Gelukkig waren er ook lichtpuntjes, ik ging namelijk naar de Ikea om alvast inspiratie op te doen voor mijn toekomstige eigen huisje.

Een paar details van deze spread:

img_8955

img_8956

En dan… last but not least…

img_8961-2

De spread over het goede nieuws dat ik een goed punt had gehaald voor mijn scriptie en dus geslaagd was! Uiteraard ging meteen de vlag uit!

En dat waren de spreads van mei en juni. Inmiddels zit mijn album al vrij vol en zie ik het niet gebeuren dat het hele jaar erin zal passen. Daarom komt juli nog in dit album en zal ik voor augustus tot en met december een ander album gebruiken.

Liefs!

Een gedachte over “Project life – Mei t/m juni 2016

Geef een reactie