Instax mini album #2

Hallo allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn instax mini album met jullie gedeeld heb. En dat terwijl ik er de laatste tijd toch wat pagina’s aan toegevoegd heb! Daarom vandaag een overzicht van alle nieuwe pagina’s uit mijn instax mini album!

De eerste pagina, ik weet het… het is wat laat, gaat over sinterklaas!

IMG_7893

Dan een paar losse foto’s: van kerst, een selfie en een foto van mijn nichtje.

IMG_7895

Dan de pagina over Amsterdam, samen met Eline maakte ik daar ook veel instax foto’s! De digitale foto’s deelde ik eerder al met jullie.

IMG_7896

En tot slot, de pagina over mijn 23e verjaardag, afgelopen vrijdag! :)

IMG_7897

En dat waren de pagina’s van de afgelopen periode. Zodra er weer nieuwe bij komen, zal ik die uiteraard weer met jullie delen.

Liefs!

Geef een reactie