Capture Real Life in 52 Weeks – Week 8

Groot nieuws!! Ik ben geslaagd voor mijn opleiding Sociale Studies!! Mijn afstudeeronderzoek (scriptie) is afgerond en goedgekeurd door school, wat betekent dat ik in september mijn diploma mag gaan ophalen! Yeah, ik ben zo blij!! En dat brengt mij meteen op het onderwerp van ‘Capture Real Life in 52 Weeks‘ van deze week. De foto opdracht was deze keer namelijk ‘pieces of me’. Wat maakt jou jou? Waar ben je trots op? Waar ben je blij mee?

Omdat ik de deze week geslaagd ben, was het vinden van een trotsmomentje niet al te moeilijk. Ik vond het Hbo namelijk best wel zwaar. Ik ben dan ook ontzettend blij en trots dat ik mijn opleiding toch heb weten af te ronden! Dat werd dus ook meteen het onderwerp voor mijn foto(‘s) van deze week.

Capture Real Life in 52 Weeks - Week 8

IMG_2972

Iedereen die ook dit jaar geslaagd is: heel hartelijk gefeliciteerd!

Volgende week staat er weer een mini album challenge op het programma van ‘Capture Real Life in 52 weeks’ (in plaats van een foto opdracht).

Liefs!

2 gedachten over “Capture Real Life in 52 Weeks – Week 8

Geef een reactie