Capture Real Life in 52 Weeks – Week 6

Hallo allemaal! Zoals ik vorige week al vertelde, staat deze week van ‘Capture Real Life in 52 Weeks’ in het teken van ‘What’s in my bag?’. De titel zegt het al: het gaat over de inhoud van je tas. Maar dat niet alleen, want er moest ook een stukje van je tas zelf op de foto komen te staan. Een leuke opdracht, zeker om later weer eens op terug te kijken. Dan kun je goed zien of de inhoud van je tas door de jaren heen verandert.

Capture Real Life in 52 Weeks - Week 6

Een korte opsomming van de spullen in mijn tas:

  • Een flesje water
  • Mijn portemonnee
  • Deodorant
  • Mijn telefoon
  • Armbandjes tegen wagenziekte
  • Mijn sleutels
  • Mijn Ipod
  • Crème van Nivea
  • Een agenda
  • Mijn zonnebril

Natuurlijk zitten er nog wel meer rommeltjes in mijn tas, maar wat op de foto staat is een beetje de standaard inhoud. Wat vinden jullie ervan? Gaan jullie er zelf ook mee aan de slag? Dan zie ik graag jullie foto’s!

Volgende week ga ik weer aan de slag een nieuwe foto opdracht, namelijk ‘Silhouettes’.

Liefs!

Geef een reactie