Capture Real Life in 52 Weeks – Week 2

Hallo allemaal! Het is weer zondag, dus dat betekent dat ik weer een nieuwe foto uit de cursus ‘Capture Real Life in 52 Weeks‘ met jullie deel. Het thema van de afgelopen week was ‘guilty pleasures’, dingen waar je stiekem gek op bent. Ik heb er lang over nagedacht wat mijn eigen ‘guilty pleasure’ was, tot ik me opeens realiseerde dat ‘guilty pleasures’ natuurlijk ook in de kleine dingen kunnen zitten. Zoals in iets heel simpels wat ik bijna elke dag doe: zodra ik thuis ben, trek ik mijn spijkerbroek uit en mijn pyjamabroek aan. Sterker nog, als ik de hele dag het huis niet uit hoef, trek ik niet eens een gewone broek aan. Na het douchen pak ik gewoon weer een andere pyjamabroek uit de kast.

Waarom? Gewoon, pyjamabroeken zitten lekker comfortabel. Als kind hield ik er al niet van om strakke broeken te dragen. Inmiddels vind ik dat geen probleem meer, maar toch vind ik mijn losse (ik koop altijd een paar maten te groot, dat zit lekkerder) pyjamabroeken nog altijd het fijnste zitten. Het komt dan ook regelmatig voor dat er onverwacht mensen op de stoep staan en ik al (of nog) in mijn pyjama zit, maar gelukkig heeft iedereen in mijn omgeving dat wel een beetje geaccepteerd, haha!

Ik besloot daarom om mijn geliefde pyjamabroek het onderwerp van deze week te maken, mijn ‘guilty pleasure’.

Capture Real Life in 52 Weeks - Week 2

Ik heb er even over getwijfeld om nog meer foto’s te nemen van andere ‘guilty pleasures’, maar die pyjamabroek is toch wel mijn grootste ‘guilty pleasure’, dus ik besloot het daar maar bij te laten.

Tot volgende week! Dan staat het onderwerp ‘nature’ op het programma.

Liefs!

Een gedachte over “Capture Real Life in 52 Weeks – Week 2

  1. Ik heb echt precies dezelfde pyjamabroek. Ik draag hem ook heel vaak. Al ben ik nu wel helaas aan een nieuwe toe, dus op naar de Primark voor een nieuwe.

Geef een reactie