Capture Real Life in 52 Weeks – Week 10

Oeps, sorry! Een dag te laat, maar vandaag dan alsnog mijn ‘Capture Real Life in 52 Weeks‘ foto van de afgelopen week. Het begint eindelijk wat mooier weer te worden en dat kwam goed van pas bij de nieuwe foto opdracht. Het thema van deze week was namelijk ‘Where you live’. En in tegenstelling tot wat ik dacht, ging dit niet over het fotograferen van je eigen huis of kamer, maar over het fotograferen van de omgeving waarin je woont.

Omdat ik in Heeze woon, kon ik het kasteel in Heeze natuurlijk niet uit de schijnwerpers houden. Ik koos er dan ook voor om één van de foto’s aan het kasteel te wijden, door deze close-up van de kasteeldeur:

capture real life in 52 weeks - Week 10

De andere foto maakte ik van de kerk, want ook de kerk is een centrale en belangrijke plek in het dorp.

Week 10 (1)

Natuurlijk waren er nog veel meer plekken in de omgeving te fotograferen voor deze opdracht. Ik maakte dan ook meer dan honderd foto’s, waarvan ik er uiteindelijk 39 bewaard heb. Veel te veel voor in mijn mini album… daarom besloot ik om slechts deze twee foto’s te printen voor mijn album.

Hebben jullie ook bijzondere plekken in jullie dorp of stad? Dan daag ik jullie uit om die eens op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik vond het namelijk erg leuk om erop uit te trekken om de meest bijzondere plaatsen te fotograferen. Ik hoop jullie ook!

Aankomende week ga ik voor de nieuwe foto opdracht aan de slag met portretten!

Liefs!

Geef een reactie