Capture Real Life in 52 Weeks – Week 1

Hallo allemaal! Afgelopen dinsdag vertelde ik jullie al dat ik begonnen was met de cursus ‘Capture Real Life in 52 weeks‘ Van A Beautiful Mess. Vandaag deel ik de resultaten van de eerste week opdracht met jullie, namelijk ‘good morning’ en ‘good night’.

Capture real life in 52 weeks

Ik besloot te beginnen met good night, omdat me dat logischer leek, op de een of andere manier. Ik zette mijn camera op de rand van mijn bed en stelde de timer in op 10 sec. Het resultaat kwam er anders uit te zien dan ik verwacht had. Er was namelijk maar een klein deel van mijn gezicht zichtbaar. Ik maakte verschillende foto’s, maar besloot uiteindelijk toch deze uit te printen voor mijn mini album. Juist de grote hoeveelheid ‘lege ruimte’ vind ik mooi. Het straalt rust uit, wat ik wel vindt passen bij ‘good night’. En ondanks dat ik die lege ruimte niet bewust gecreëerd heb, bood het wel veel ruimte voor het schrijven van de titel van deze week.

Capture real life in 52 weeks

Dan ‘good morning’. Ik weet niet waarom, maar bij deze opdracht kreeg ik steeds het liedje “rise and shine, what a lovely day” in mijn hoofd. En daar heb ik dan ook mijn foto op gebaseerd: mijn ochtendroutine na het opstaan, bestaat uit aankleden en make-up op doen. Voor deze foto zette ik mijn camera in een kast aan de zijkant van mijn spiegel waar ik me iedere morgen opmaak. Ook hier heb ik weer gebruik gemaakt van de timer.

En dat waren mijn eerste foto’s van de ‘Capture Real Life in 52 Weeks – class’ van A Beautiful Mess. De foto’s heb ik vierkant bijgesneden, zodat ze in mijn 8×8 mini album passen. Houd de komende tijd de zondagen goed in de gaten, want ieder zondag zal ik mijn nieuwste foto’s uit de cursus met jullie delen.

Liefs!

Geef een reactie