Capture Real Life in 52 Weeks – Week 9 mini album

Hoi allemaal!

De afgelopen week heb ik weer gewerkt aan een nieuwe challenge van de ‘Capture Real Life in 52 Weeks‘ cursus van A Beautiful Mess. Deze week stond, net als een aantal weken geleden, weer in het teken van een mini album opdracht. Deze keer was de uitdaging om acryl verf te gebruiken in het album. Ik heb ook deze keer geen apart mini album gemaakt, maar in mijn normale project life album gewerkt. En dit is het resultaat:

Capture Real Life in 52 Weeks - Week 9

Vooral deze kaartjes van acrylverf vind ik erg leuk geworden:

Mini album - Acryl verf

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet mijn mooiste lay-out ooit vind, maar ik vond het wel leuk en inspirerend om eens iets nieuws te proberen! En zoals jullie kunnen zien heb ik ook weer veel gebruik gemaakt van stempels. Sinds de vorige mini album opdracht heb ik echt de smaak te pakken wat stempelen betreft!

Volgende week zal er weer een foto opdracht op de planning staan, deze keer in het teken van ‘where you live’.

Liefs!

Geef een reactie