Capture Real Life in 52 Weeks – Week 5 mini album

Hallo allemaal! Deze week van ‘Capture Real Life in 52 Weeks‘ stond in het teken van het maken van een mini album. Er was dus geen foto opdracht, maar een scrapbook challenge. En de uitdaging was om stempels te gebruiken. Ik heb even getwijfeld of ik deze week wel op mijn blog moest posten of gewoon door moest gaan met de nieuwe foto opdracht van week 6, maar omdat dit ook onderdeel van de cursus is, leek het me wel leuk om deze uitdaging ook gewoon aan jullie te laten zien!

Ik heb er voor gekozen om geen apart mini album te maken, maar de uitdaging aan te gaan in mijn normale project life album.

IMG_8190

Voor deze bovenste foto, die overduidelijk over Pasen gaat, heb ik een klein stukje papier uitgeknipt om daar op te kunnen stempelen. Daardoor kwam de stempel iets beter uit. De foto zelf is namelijk nogal druk, waardoor ik verwachtte dat de stempel een beetje zou wegvallen. Nu met het papier erachter springt het er echt uit.

 

IMG_8195

Voor mijn pagina over mijn foto tripje naar Amsterdam heb ik met de letter stempels van Kelly Purkey gebruikt om ‘Amsterdam’ te stempelen.

 

IMG_8198

Ook deze foto komt uit mijn pagina’s over Amsterdam. De foto heb ik groot afgedrukt (9×12 inch) en met deze stempels (het hartje is een aparte stempel) kon ik de lege ruimte leuk opvullen.

 

IMG_8178

Helaas gebeuren er ook wel eens minder leuke dingen… Zoals die keer dat ik met mijn OV-chipkaart in mijn hand door een uitcheck poortje liep dat bleef hangen, waardoor mijn OV-chipkaart door midden brak… Dat was balen… Maar gelukkig had ik een geschikte stempel om erover te kunnen scrapbooken, namelijk deze ‘holy crap’ stempel…

 

IMG_8182

En tot slot gebruikte ik voor de verjaardag van mijn oma deze ‘celebration’ stempel. Ik vind het lettertype en de sterretjes rondom heel leuk.

Wat vinden jullie ervan? Alle volledige spreads, waarvan deze foto’s onderdeel zijn, krijgen jullie nog te zien in een nieuw project life artikel! Volgende week ga ik weer aan de slag met de volgende foto opdracht van ‘Capture Real Life in 52 Weeks’ en dat is: ‘What’s in my bag?’.

Liefs!

Geef een reactie